Geloven

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in de Fonteinkerk. De kerkdienst is één van de plekken waar het hart van onze gemeenschap klopt. We maken muziek, bidden, luisteren om zo elkaar te ontmoeten en God op te zoeken. Alles wat we in de kerkdienst doen vertelt het verhaal van Jezus Christus. Dit verhaal confronteert ons met onze tekorten, gebreken, angst en schaamte.
Tegelijk vertelt het ons dan we ondanks dat meer geliefd zijn dan we durven te dromen. Jezus opent de deur naar een nieuwe werkelijkheid, vol van vergeving en genezing, hoop en kracht. Het vertrouwen in die werkelijkheid noemen wij geloven.

Het verhaal dat we vertellen is een optimistisch verhaal, daarom zijn onze diensten opgewekt en vol enthousiasme. Na de dienst is er altijd koffie en thee. Van harte welkom!

 

Kinderen

De Fonteinkerk is een jonge gemeente met veel kinderen. Kinderen worden gezien als belangrijke en volwaardige leden van onze gemeenschap en krijgen alle aandacht. Bekijk de programma’s de we aanbieden voor de kinderen.

Onze kerkdienst live volgen of terugkijken?

Onze kerkdiensten live volgen of terug kijken kan via onderstaande knop. Ga naar onze speciale Corona pagina voor de laatste updates en het gebruikersplan voor de Fonteinkerk.

› Ga naar kerkdienst online

 

© 2019 - 2024 · Fonteinkerk Buitenpost · Disclaimer · Ontwerp en Ontwikkeling Custard On & Offline Communicatie
·